ریوند چینی گیاهی چند ساله است که ساقه های برگدار خوراکی و گل های سرخ رنگ دارد. این گیاه خونسرد بومی سیبری است و در بسیاری از مناطق اروپا و آمریکای شمالی به عنوان رابارب رواج دارد. این گیاه در زیستگاه طبیعی خود به صورت گسترده در سطح زمین گسترش می یابد.

آیا می دانید؟

ریوند چینی یک سبزی مغذی است. علاوه بر پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A و کلسیم، منبع خوبی از فیبر غذایی طبیعی است. میزان کالری آن کم است! یک فنجان ریوند چینی خرد شده حاوی تنها ۲۶ کالری است!

 

مشخصات گیاهی

  • از نظر گیاه شناسی، متعلق به خانواده Polygonaceae و جنس Rheum است و به Rheum rhabarbarum معروف است.
  • یکی از گیاهان آسان رشد است و پس از کاشت می تواند سال ها (۱۰ تا ۱۵سال) دوام بیاورد. و معمولا از طریق کاشت تقسیمات ریزوم قدیمی (ریشه) گسترش می یابد.
  • گیاه کاملا رشد یافته دارای ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر دمبرگ باریک است که به یک برگ سبز پهن و به شکل قلب تیره رنگ گسترش می یابد.
  • این ساقه ها (دمبرگ ها) هستند که (پس از دور انداختن قسمت بالای برگ آن ها) برای مصرف انسان مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دمبرگ ها (ساقه) می توانند از سال دوم به بعد وقتی که به اندازه کافی ضخامت حدود ۲ تا ۵ سانتی متر پیدا کردند، برای برداشت آماده شوند.
  • چندین رقم ریوند چینی وجود دارد. برخی از انواع سنتی که در ایالات متحده رشد می کنند عبارتند از: Canada-red، cherry red، Burgess-`Colossal ، MacDonald ، ruby، valentine، و غیره.
  • به طور کلی، گونه های ساقه قرمز از آنجا که تمایل به ساقه های لطیف و شیرین تر وجود دارد، ترجیح داده می شوند.

فواید درمانی ریوند چینی

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص کم تر شناخته شده ریوند چینی، موارد منع مصرف و همه نکات مهم


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همراه با ما خواهر یعنی عشق، عشق یعنی خواهر آموزش استخراج دوج کوین مرد چاق. مسجدفاطمه الزهرا (س) Donyayeh Amoozesh Mark گالری مقدس Rick