خرفه یک گیاه برگ سبز با طعم کمی ترش و شور است. در مزارع کشت می شود، منتها برگ ها و ساقه خرفه در باغات نیز به فراوانی دیده می شود. خرفه می تواند به صورت خام یا پخته خورده شود.  حتی می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد، از سالاد گرفته تا ترشیجات، سوپ گرفته تا شام. خرفه یک منبع غنی امگا ۳ برای گیاهخواران و کسانی است که ماهی مصرف نمی کنند.

به طور خلاصه

علاوه بر این، حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین A ، C وB ، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، کلسیم و مواد معدنی مانند مس و ترکیبات آنتی اکسیدانی قدرتمند است.

در کنار این خواص، خرفه از سلامت قلب محافظت می کند، از سرطان جلوگیری می کند، باعث جوان سازی پوست می شود، موجب تقویت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن می شود، برخی از بیماری های دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و از رشد کودک حمایت می کند.
خرفه به دلیل پایین بودن کالری، یک غذای رژیمی ایده آل برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند.

خرفه چیست؟

خرفه یک گیاه علفی از خانوادهpurslane است. گیاه روی خاک قرار دارد، برگ ها بیضی، صاف و گوشتی هستند. ساقه ها به رنگ زرد و مایل به قرمز هستند.
معمولا دارای گل های زرد هستند. خرفه به راحتی در ماه های تابستان در مزارع و باغ ها و دامنه کوه ها قابل رویت است.

معمولا در مناطق کم پشت و بین مزارع رشد می کند. حداکثر سود از گونه وحشی و تازه آن به دست می آید. برگ های سبز کوچک و ساقه های آن خورده می شوند. مصرف به شکل خام، این امکان را می دهد تا از ارزش غذایی بیش تری بهره مند شویم. بعلاوه در تهیه شام و موارد زیادی از سالادها گرفته تا مواد غذایی بکار می رود.

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص خرفه برای پوست، لاغری، دیابت + مضرات و موارد منع مصرف


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خرفه ,مصرف ,موارد ,ساقه ,شود، ,گیاه ,لاغری، دیابت ,دیابت مضرات ,پوست، لاغری، ,برای پوست، ,خرفه برای ,لاغری، دیابت مضرات ,پوست، لاغری، دیابت ,برای پوست، لاغری،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Andrew گلدان بتنی Stephanie بامحتوا www.bamohtava.com سرباز ایرانی مهتاب من اصول باربری Elira